Tuňáková pomazánka

Máte rádi lehké, lahodné a zdravé pomazánky? Pokud ano, pak je následující článek právě pro vás. Navíc příprava zabere do deseti minut a mytí nádobí se stává jen z umytí misky a vařečky. Inspirovala jsem se kuchařkou "Chléb v hlavní roli".



Tuňáková pomazánka
- v receptu je navíc uvedena sůl, citron a jarní cibulka, mi po ochutnání stačila smíchaná konzerva tuňáka s žervé a cottage cheese
- jestli vás napadne stejně jako mě použít pro větší našlehanost elektrickou metličku, nedělejte to. Můžete mít pak ohozenou zeď, svetr a čelo...

Suroviny:
1 balení tuňáka v konzervě, 1 balení cottage cheese, 1 balení žervé

Postup:
Z konzervy tuňáka jsem slila šťávu a promíchala ho s cottage cheese a žervé tak, aby pomazánka byla co nejvíc hladká. 


Komentáře

  1. Tuňákové pomazánky to je sázka na jistotu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Už je uložená :-) ... mňam .

    OdpovědětVymazat
  3. A do toho trochu curry Madras a je to nadpozemské.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky