29. 5. 2013

Houbový salát

Je mi trochu záhadou, jak něco TAK jednoduchého může být TAK dobré! Výborný předkrm, chuťovka z hřibů v pěti minutách a to možná přidávám, fakt!!! :)




Houbový salát
- recept je inspirován  knihou Dva italští gurmáni

Suroviny:
Žampiony portobello, olivový olej, pažitka, citron, sůl

Postup:
Žampiony jsem nakrájela, naskládala na talíř, zakapala citronem, olivovým olejem, posypala pažitkou a lehce solí.



2 komentáře:

  1. Opravdová rychlovka, houby za syrova jsem ještě nejedla, ale asi vyzkouším, myslela jsem, že jsou pomalé na trávení. Dobře ochucené budou jistě výborné...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... mi syrové houby chutnají už od dětství a zatím jsem s trávením v pohodě... :)

      Vymazat