Bramborový salát ze Španělska

Dnes opět přicházím s pečivo-prostou večeří a zároveň odlišnou verzí bramborového salátu. Je překvapivě chutný, elegantně zvýrazní chuť brambor, skvěle se hodí (nejen) na léto, je rychle hotový a přináší krásnou obměnu ke klasickému majonézáku.




Bramborový salát ze Španělska
- místo jarní cibulky jsem použila pažitku :)


Suroviny:
Brambory, jarní cibulka, černé olivy, balzamikový ocet, tuňák, oliovvý olej

Postup:
1. Brambory jsem omyla a uvařila. Klasika, nové brambory jsou nejúžasnější ve šlupce a těch vitamínů!
2. Vrhla jsem se na krájní na kolečka.
3. Uvařené brambory jsem nechala vychladnout, rozkrájela je na čtvrtky, zakápla balzamikovým octem, přidala olivy, pažitku/cibulku, tuňáka, všechno zamícahala, decentně osolila a ještě přidala kapku olivového oleje.




Zdroj: časopis Gurmet 5/2012
Podívejte se místo písničky na super seriál:

Komentáře

  1. Tak tenhle bramborový salát nevypadá vůbec špatně :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky