7. 12. 2016

Geniální příloha - Paprikové grilované brambory

Čert mě ještě neodnesl a tak se můžu podělit o snad nejjednodušší způsob, jak zpracovat brambory do lahodnosti, že se celá rodina a všichni přátele budou olizovat až za ušima. Lenosti snoubené s lahodností zdar!



Paprikové grilované brambory

Suroviny
Brambory, uzená paprika, olej (olivový, slunečnicový...), sůl

Postup:
Příprava jídla začíná už v obchodě. Je potřeba vybrat brambory s co nejmenší šlupkou, aby nebyly zelené a do budoucna hrozil co nejmenší odpad.
Doma pak už jen brambory omyjeme, nakrájíme na oblíbené tvary (kolečka...), šoupneme na plech, zalijeme olejem, zasypeme paprikou, solí, promíchame a dáme do trouby na funkci grill/horkovzduch.
Pečeme asi dvacet minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat